Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Digitale informatievoorziening

Recreatieschap Drenthe speelt een belangrijke rol bij het ontsluiten van digitale informatie voor recreanten en toeristen.

Wij zijn eigenaar van de toeristische database van Drenthe en Ooststellingwerf. De gegevens in de database worden gedeeld met diverse partijen, die de gegevens vervolgens gebruiken voor hun toeristische website. De meest geraadpleegde Drentse toeristische website die gebruik maakt van onze database is: Drenthe.nl. Dit is de toeristische website van Marketing Drenthe.

Inhoud

In de database houden wij samen met Marketing Drenthe een totaal overzicht van recreatief-toeristische locaties, evenementen en recreatieve routes in Drenthe bij. Een nieuwe ontwikkeling binnen de database is dat deze op termijn in 3 talen beschikbaar komt. Hier is al een start meegemaakt en het Duitse en Engelse aanbod groeit snel. Op deze wijze kunnen wij ook onze buitenlandse gasten van recreatief-toeristische informatie over Drenthe voorzien.

Drenthe.nl

Routes

In de database treft u verder de (digitale) routes van ons Routebureau aan. Deze zijn als GPX te downloaden of als PDF op te vragen:

Wilt u ook een vermelding op drenthe.nl? Bel dan naar Daniëlle Kamies contentbeheerder van Marketing Drenthe: 0592-792420. Of mail naar info@drenthewebsite.nl

Ga naar de inhoud