Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bijeenkomsten

Groei en vitalisering bewerkstelligen van de vrijetijdssector in Drenthe en Ooststellingwerf, dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we alle partijen binnen de recreatief-toeristische sector bij nodig. In samenwerking met elkaar kunnen we onze gemeenschappelijke doelen effectief en efficiënt behalen. Daarom brengen wij gemeenten, provincie, ondernemers en andere stakeholders op recreatief-toeristisch gebied met elkaar in contact.

Wij organiseren jaarlijks terugkerende bijeenkomsten zoals de Recreatiesociëteit en het Recreatiecongres. Het doel hiervan is met elkaar in gesprek te komen, elkaar te informeren en te inspireren. En uiteraard de samenwerking met elkaar te zoeken. Naast vaste bijeenkomsten organiseren wij ook eenmalige bijeenkomsten. Vaak zijn deze gericht op een specifieke doelgroep. Daarnaast organiseren wij om de 6 weken een Algemeen Overleg Recreatie en Toerisme Ambtenaren (AORTA). Bekijk hieronder onze vaste en eenmalige bijeenkomsten.

 

Bijeenkomsten

39e editie van het recreatiecongres zeer geslaagd

Recreatieschap Drenthe heeft in samenwerking met Marketing Drenthe een succesvolle 39e editie van het recreatiecongres gerealiseerd in De Schilhoeve Buitengewoon in Fluitenberg.
Wandelcongres

Wandelcongres

Meld je aan voor de eerste editie op donderdag 4 april.

AORTA

De recreatief-toeristische beleidsmedewerkers van de Drentse gemeenten en de gemeente Ooststellingwerf komen om de 6 weken bij elkaar.
Recreatiecongres

Recreatiecongres

Begin december houden wij ons jaarlijkse Recreatiecongres, hét netwerkevenement voor recreatief-toeristisch Drenthe en Ooststellingwerf.
Ga naar de inhoud