Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Nieuws

Hier vindt u een overzicht van onze nieuwsberichten.
Bijeenkomsten

Excursie gemeenteambtenaren naar Gelderland en Noord-Brabant

Jaarlijks organiseert het Recreatieschap Drenthe een inspiratietour voor gemeenteambtenaren Recreatie en Toerisme
Uncategorized

Wandelaars in Drenthe bovengemiddeld tevreden over bewegwijzering Drents wandelnetwerk

Bijna een kwart van de ondervraagde wandelaars maakt wel eens gebruik van een wandelnetwerk en de netwerken worden beoordeeld met een 8,0. Zo blijkt uit onderzoek van Stichting Wandelnet
Nieuws

Wandelcongres 2024 zeer geslaagd!

Recreatieschap Drenthe heeft in samenwerking met Provincie Drenthe een succesvol wandelcongres gerealiseerd bij Vakantiepark Westerbergen in Echten.
Nieuws, Wandelen, Wandelnetwerk

Het wandelnetwerk Drenthe is compleet!

Als laatste provincie van Nederland heeft Drenthe een geheel op elkaar aansluitend wandelnetwerk. Met maar liefst 11554 kilometer aan routes.
Uncategorized

Door opening wandelnetwerk Noordenveld is Drents wandelnetwerk compleet!

Jos Darwinkel, wethouder gemeente Noordenveld en Albert Broekman, manager Routebureau Recreatieschap Drenthe, hebben donderdagmiddag 28 maart het wandelnetwerk van de gemeente Noordenveld officieel geopend.
Wandelen, Wandelnetwerk

Wandelcongres 4 april 2024

Op 4 april organiseren Recreatieschap Drenthe en Provincie Drenthe een groot wandelcongres. Tijdens dit congres zal wandelnetwerk Drenthe officieel worden geopend.
Uncategorized

Wandelnetwerk in Aa en Hunze is feestelijk geopend

Richard Heling, wethouder gemeente Aa & Hunze en Willemien Meeuwissen, gedeputeerde provincie Drenthe hebben donderdagmiddag 21 maart het wandelnetwerk van de gemeente Aa & Hunze officieel geopend.
Wandelen, Wandelnetwerk

Wandelnetwerk in Midden-Drenthe is nu officieel geopend

Jan Schipper, wethouder gemeente Midden-Drenthe en Willemien Meeuwissen, gedeputeerde provincie Drenthe hebben donderdagmiddag 7 maart het wandelnetwerk van de gemeente Midden-Drenthe officieel geopend.
Uncategorized

Het Drenthepad is 30 eikenhouten bankjes rijker

Afgelopen week zijn 10 banken geplaatst op verschillende locaties langs het tracé van het Drenthepad. In totaal staan er nu 30 eikenhouten bankjes langs de route.
Fietsen, Fiets routes, Nieuws

Van Gogh Drenthe route uitgeroepen tot dé fietsroute van 2024!

De Van Gogh Drenthe fietsroutes zijn vanmorgen tijdens de Fiets- en wandelbeurs in Utrecht verkozen tot beste fietsroute van het jaar 2024 en de ‘Op de fiets met Van Gogh’ is betiteld tot beste fietsroute van Europa!
Uncategorized

Wandelnetwerk in Hoogeveen is nu officieel geopend

Jeroen Westendorp, wethouder gemeente Hoogeveen en Willemien Meeuwissen, gedeputeerde provincie Drenthe hebben woensdagmiddag 7 februari het wandelnetwerk van de gemeente Hoogeveen officieel geopend.
Wandelen, Nieuws, Wandelnetwerk

Realisatie dorpsommetjes Diever geslaagd

In samenwerking met de Werkgroep Diever Ommetje heeft Recreatieschap Drenthe afgelopen week vijf dorpsommetjes gerealiseerd in Diever. Er is veelal gebruik gemaakt van de bestaande wandelknooppuntpalen om borden op te plaatsen.
Ga naar de inhoud