Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Wandelen

Hier vindt u onderzoeksrapporten over de doelgroep wandelaars.

Factsheet Jongeren en wandelen

Jongeren tot 30 jaar zijn tijdens de coronapandemie massaal gaan wandelen en gaven aan dit ook na de pandemie te willen blijven doen. In deze factsheet van Wandelnet in samenwerking met ANWB worden feiten en cijfers weergegeven.

Trendrapport Jongeren en wandelen

Naar aanleiding van deze uitkomsten hebben Wandelnet en de ANWB de handen ineengeslagen om samen dieper in te gaan op het onderwerp ‘wandelen en jongeren’. Hoewel jongeren tot de doelgroep van Wandelnet en ANWB behoren, zijn wandelaars van 16 tot 30 jaar (bijna 3,1 miljoen mensen) tot dusver onderbelicht gebleven.

Walking routes in Westerveld, Drenthe

Onderzoek naar het verbeteren van de kwaliteit van wandelroutes in de gemeente Westerveld, met als doel het aantal bezoekers te vergroten.
Stel wandelaars met schapen op de heide

Infoblad kerncijfers wandelen 2020

Nederlanders wandelen graag, wandelen is veruit de populairste vrijetijdsactiviteit. Deze uitgave richt zich alleen op wandelen als vrijetijdsactiviteit, dat zijn wandelingen die men voor het plezier maakt (recreatief wandelen) en wandelsportactiviteiten.
Wandelaars met rugzakken

Presentatie route netwerkbijeenkomst

Presentatie die gehouden is tijdens de fiets- en wandelbeurs op 1 maart 2019 met de volgende onderdelen: Wandelleefstijlen- zes typen wandelaars (Wandelnet), eerste resultaten fietsvakantieonderzoek (Fietsplatform) en feiten en cijfers wielersport (Wielersportbond NTFU).
Vrouw in het bos

Wandelkompas Drenthe

Ambitiedocument met beschrijving van de wensen en kansen om Drenthe aantrekkelijker te maken als wandelprovincie en hoe dit doel gezamenlijk te bereiken is. In samenwerking met Wandelnet tot stand gebracht in opdracht van provincie Drenthe en Recreatieschap Drenthe.
Knooppuntpaal aan het water

Projectplan Wandelnetwerk Drenthe

Dit plan vormt de basis voor overheden om een besluit te kunnen nemen over de aanleg van een provinciaal wandelnetwerk. In opdracht van Recreatieschap Drenthe opgesteld door Grontmij.
Skip to content