Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Winnaar De Boomhut Battle

Camping d’Olde Kamp in Ansen wint De Boomhut Battle.

Camping d’Olde Kamp in Ansen is de winnaar van De Boomhut Battle. De Boomhut Battle was een spannende wedstrijd tussen vier teams. Het ging erom wie de mooiste boomhut van Drenthe zou bouwen.

Op zaterdag 12 januari 2019 werd de eerste aflevering uitgezonden op NPO Zapp. In 6 afleveringen bouwden de 4 teams een prachtige boomhut. Zaterdag 17 februari was de finale. Met een eindscore van 9,3 was team Groen de grote overwinnaar. Wat de boomhut van d’Olde Kamp zo bijzonder maakt, is het dak gemaakt van Drentse heideplaggen. En de boomhut geeft het echte boomhutgevoel. De boomhut is te boeken. Evenals de andere boomhutten. De boomhut van Joytime Vrijetijdsactiviteiten is voor familiefeestjes en bedrijfsuitjes.

Boomhut met mensen
Eindscore van de Boomhutr battle. Team Geel: 7, 8, 9 eindscore 8 Team Rood: 7, 9, 7 eindscore 7,7 Team Blauw: 7, 8, 9 eindscore 8 Team Groen: 9, 8, 8 + bonuspunt eindscore 9,3

De deelnemende Drentse campings en bedrijven aan deze serie waren: camping landgoed Tolhek in Anderen, camping Drouwenerzand in Drouwen, camping d’Oldekamp in Ansen en Joytime Vrijetijdsactiviteiten in Grolloo. De serie is een voorbeeld van hoe samenwerking tussen ondernemers en overheden loont. Het programma is namelijk mogelijk gemaakt door de betrokken ondernemers in samenwerking met: gemeenten Borger-Odoorn, De Wolden, Aa en Hunze, provincie Drenthe en Recreatieschap Drenthe.

Ga naar de inhoud