Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Wandelroute De Rode Draad

De nieuwe route De Rode Draad nodigt uit tot wandelen in de prachtige gemeente Coevorden.

Op zaterdag 15 september werd in Benneveld het eerste deel van wandelroute ‘De Rode Draad’ officieel geopend. Deze wandelroute loopt door de gemeente Coevorden, waar het in de toekomst deel gaat uitmaken van ons wandelknooppuntennetwerk.

Route

De wandelroute is bewegwijzerd en zal op termijn door de hele gemeente Coevorden de dorpen en wijken met elkaar moeten gaan verbinden. Het eerste deel verbindt Aalden, Benneveld en Oosterhesselen. Op de wandelroute worden kunstbankjes en een vogelkijkhut gerealiseerd. De route nodigt uit tot het organiseren van allerlei natuuractiviteiten. Naast uiteraard het wandelen in de prachtige gemeente Coevorden.

Realisatie

De route is gerealiseerd door een groep enthousiaste mensen en met medewerking van buurtvereniging ‘De Noabers’ uit Benneveld, Dorpsbelangen Aalden, Plaatselijk Belang Oosterhesselen, gemeente Coevorden, Recreatieschap Drenthe, Magisch Drenthe en vele vrijwilligers. Het initiatief ligt bij de stichting Aelder Hooghe Kunsten. De kaart van de wandelroute is in opdracht van Magisch Drenthe ontwikkeld en verkrijgbaar bij alle Tourist Info’s in de gemeente Coevorden.

Kaart met een rode route ingetekend
Ga naar de inhoud