Recreatieschap Drenthe voert in opdracht van de gemeente Noordenveld het project 'Wandelknooppuntennetwerk Noordenveld fase 1' uit (fase 2 is in ontwikkeling). In dit project leggen we een wandelnetwerk aan met genummerde knooppuntpalen dat zoveel mogelijk gaat over (onverharde) wandelpaden en rustige wegen. Het netwerk maakt het voor de wandelaar mogelijk om zelf routes op maat te maken.

Wandelknooppuntennetwerk Noordenveld fase 1
Fase 1 bestaat uit tracés in en bij Veenhuizen, Norg, Peize-zuid, omliggende dorpen en buitengebied. Raadpleeg hier de kaart van het Wandelknooppuntennetwerk Noordenveld fase-1. Na plaatsing van alle palen en borden van fase 1 in het veld (naar verwachting medio 2022) worden de knooppuntnummers ook zichtbaar gemaakt op de online wandelplanners voor recreanten zoals  de planner van Wandelnet.

Ontdek hier de eerste wandelknooppuntenroute in Noordenveld die je al kunt volgen. De palen en borden van deze route op basis van knooppunten zijn inmiddels geplaatst in het veld.

Wandelknooppuntennetwerk Noordenveld fase 2
In mei 2022 starten we met het project Wandelknooppuntennetwerk Noordenveld fase 2. Deze fase richt zich op het realiseren van een wandelnetwerk in de rest van de gemeente Noordenveld: Peize (noordzijde), de Onlanden, Roden, Nieuw-Roden, Een, Een-West en de andere omliggende dorpen en buurschappen en buitengebied.

Voor meer informatie over beide projecten kan je contact opnemen met Ingeborg de Groot via 0521 - 593 210 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De conceptkaart van fase 2 vind je hier.

Plan je route hier online. 

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.