Coevorden

De ontwikkeling van het wandelknooppunten netwerk in de gemeente Coevorden is uitgesplitst in twee fases.

Fase 2
Aan de tweede fase van het wandelnetwerk in Coevorden wordt op dit moment hard gewerkt. Met veel inwoners van de gemeente Coevorden is ondertussen gesproken over het concept wandelnetwerk, evenals met andere belangstellenden en belanghebbenden. Samen met hen zijn we tot een (vrijwel definitief) wandelnetwerk gekomen, van waaruit we verder werken. Dat betekent toestemming vragen aan grondeigenaren, bestek opnemen en daarna kunnen we gaan plaatsen.

De tweede fase van het wandelnetwerk beslaat het gebied in en om Coevorden, Dalerpeel, Dalerveen, De Kiel, ’t Haantje, Holsloot, Kibbelveen, Nieuwlande, Schoonoord Steenwijksmoer, Stieltjeskanaal, Wezup, Wezuperbrug en Zwinderen.

U kunt hier de concept-kaart van het wandelnetwerk Coevorden fase 2 bekijken.

Fase 1
De eerste fase beslaat het gebied in en rondom Sleen, Noord-Sleen, Oosterhesselen, Zweeloo, Aalden, Meppen, Gees, Geesbrug, Zwinderen, Wachtum, Erm en Dalen. Dit deel van het netwerk is inmiddels in gebruik. De wandelkaart voor dit gebied is te koop bij de lokale Tourist Info kantoren. Klik hier om online je route te plannen.

 Foto eerste paaltjes Sleen Coevorden

 

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.