Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vrijwilligersuitje 2024 zeer geslaagd!

Vrijdag 24 mei kwamen vrijwilligers bij elkaar in de gemeente Midden-Drenthe om samen de VAM-berg te bewandelen, gezellig met elkaar te eten en bij te kletsen. Een ontzettend geslaagde middag!

Vrijwilligers van Recreatieschap Drenthe controleren het wandel-en fietsnetwerk in Drenthe, zorgen dat borden goed zichtbaar blijven en zorgen dat de netwerken goed begaanbaar blijven voor iedereen. Wij zijn onze vrijwilligers erg dankbaar voor hun inzet en daarom doen we graag wat terug. 

Daarom heeft Recreatieschap Drenthe op vrijdag 24 mei 2024 weer de jaarlijkse vrijwilligersmiddag georganiseerd. Een middag waarin een gezamenlijke passie voor wandelen en de natuur centraal staat. Wat ons betreft was het een ontzettend geslaagde middag!

Vrijwilligersmiddag 2024

Het programma

Dit jaar startte het vrijwilligersuitje bij Dorpshuis ’t Kaampie in Drijber, aan de voet van de VAM-berg. Na ontvangst met koffie en thee gaf Albert Broekman, manager Routebureau Recreatieschap Drenthe, een presentatie over de bezigheden van het Routebureau. Daarna konden vrijwilligers genieten van een goed verzorgde lunch.

Het originele plan was om wandelend naar de VAM-berg te gaan, maar door de slechte weersverwachting zijn we met de auto naar de VAM-berg gereden. Hier kregen de vrijwilligers een uitgebreide, informatieve rondleiding over de VAM-berg door een medewerker van Provincie Drenthe. Zo leerden we onder andere over de sportieve- en recreatieve ontwikkelingen omtrent het gebruik van de VAM-berg. 

Na de rondleiding keerden de vrijwilligers terig naar Dorpshuis ’t Kaampie voor een hapje, drankje en natuurlijk om uitgebreid bij te kletsen. En als kers op de taart is het ondanks de slechte weersvoorspelling de hele middag droog gebleven!

Recreatieschap Drenthe kijkt terug op een geslaagde vrijwilligersmiddag. We zijn alle vrijwilligers ontzettend dankbaar voor hun inzet en het werk dat ze voor ons verrichten. Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer terug tijdens de vrijwilligersmiddag 2025!

Lunch bij Dorpshuis ’t Kaampie in Drijber
Wandelen over de VAM-berg
Rondleiding over de VAM-berg
IMG_5045
Rondleiding over de VAM-berg
Vrijwilligersgroep 2024

Kom jij ons netwerk versterken?

Ben jij ook een enthousiaste wandelaar met hart voor de natuur en wil je ons vrijwilligersteam versterken? Klik dan hier voor meer informatie 

Ga naar de inhoud