Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vernieuwde website Recreatieschap Drenthe

Met trots presenteren wij de vernieuwde website van Recreatieschap Drenthe!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Onze voormalige website kon door technologische ontwikkelingen niet meer geupdate worden. Daarom zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest met de bouw van onze nieuwe website. De nieuwe website is ontworpen met de behoeften van onze bezoekers in gedachten. Ook de bezoekers met een beperking kunnen we nu beter faciliteren. Aan de linkerkant is een knop toegankelijkheid toegevoegd zodat de bezoeker bijvoorbeeld het contrast kan aanpassen of de grootte van de letters kan aanpassen. Ook is de website volledig responsive (geschikt voor mobiele apparaten), zodat je onderweg gemakkelijk toegang hebt tot alle informatie die je nodig hebt. Of je de site nu op je smartphone, tablet of laptop bekijkt.

Naast de toegankelijkheid worden route-zoekende bezoekers beter geleid naar de juiste plek op de website. Dit gebeurt door middel van de pop-up ‘Op zoek naar routes?’. De pagina’s met routes verwijzen, net als op de oude website, naar drenthe.nl.

Op verzoek van vrijwilligers is er nu ook een pagina speciaal voor vrijwilligers. Hier is algemene informatie te vinden, maar ook de vrijwilligershandleiding, tips, foto’s, nieuwsbrieven en informatie over vrijwilligersbijeenkomsten.

We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen op onze vernieuwde website. Voor vragen en tips neem dan contact op met info@recreatieschap.nl of bel 0521-593210.

Ga naar de inhoud