Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Routes

Echtener Esch (24 km)

Wandelroute Echtener Esch is een bewegwijzerde route van 24 km en loopt van Hoogeveen, langs Fluitenberg en Kalenberg, door de bossen van Ruinen, naar Echten en terug naar Hoogeveen. Onderweg geniet je van buurtschappen, mooie Drentse boerderijen, een prachtige boswachterij en havezate Echten.

MTB West Dwingeloo richting Havelte (75,0 km)

Deze route is geschikt voor zowel de beginnende MTB'er als de gevorderde, het is maar net hoe fanatiek je bent. Je gaat over graspaden, smalle en bochtige singletracks en ook bredere rechte paden. Je slingert door het bos, heide en over bruggetjes.

MTB Noord Dwingeloo richting Appelscha (75,0 km)

Eén van de 4 schitterende GPS routes met start/finish op de Brink in Dwingeloo. Hoofdzakelijk over bestaande MTB-routes met originele verbindingsstukken. Je fietst over zand, schelpen en klinker wegen. Prima te rijden door iedere mountainbiker.

MTB Oost Dwingeloo richting VAM berg (55,0)

Eén van de 4 schitterende GPS routes met start/finish op de Brink in Dwingeloo. Hoofdzakelijk over bestaande MTB-routes met originele verbindingsstukken. Om fris op de VAM-berg aan te komen en op de terugweg lekker te kunnen herstellen van je inspanningen op VAM-berg is deze route 55 kilometer lang en bestaat uit snelle paden. De 55 kilometer is exclusief de MTB routes die je zelf op

MTB Zuid Dwingeloo richting Ruinen (75,0 km)

Één van de 4 schitterende GPS-routes met start/finish op de Brink in Dwingeloo. Hoofdzakelijk over bestaande MTB-routes met originele verbindingsstukken. Download voor het fietsen altijd hier de (laatst) beschikbare versie.

MTB Havelte West (17,0 km)

Deze route heeft een lengte van 16 km (blauw), in het weekend is er een extra lus van 6 km (rood) te rijden. De route is voor zowel beginners als gevorderden goed te rijden. Je komt tijdens deze route singletracks, klimmetjes en open veld tegen. De singletracks zijn behoorlijk technisch en vragen dus goede stuurvaardigheden.

MTB Ruinen (19,6 km)

Tijdens het fietsen van deze route kom je op rechte paden, vaak afgewisseld met speciaal gecreeerde singletracks, waardoor er een technisch parcours is ontstaan. De route is (mede doordat er nauwelijks hoogteverschillen zijn) goed te doen voor zowel de gevorderde als de beginnende MTB'er. Hierdoor is hij goed te combineren met andere Drentse routes.

MTB Zuidwolde Oost (15,0 km)

Deze MTB route gaat voornamelijk over bospaden en andere onverharde wegen. Leuke singeltracks, korte bochten en kleine korte klimmetjes vragen om een opperste concentratie. Bij de start volg je de zwarte aanloop route over het viaduct.

MTB Appelscha Bosberg (4,4 km)

Deze uitdagende route van 4,4 km vereist een goede warming-up. Je komt er technische singletracks tegen en pittige klimmetjes. Er zitten geen verharde of vlakke stukken in de route. De route ligt net over de grens in Friesland. Dit maakt het mogelijk om de meest fantastische tracks, met voor de omgeving veel hoogteverschil, te realiseren.

MTB Emmen Noordbargerbos (13,3 km)

Deze MTB route is iets langer dan 13 km en gaat volledig door het Noordbargerbos. De route is redelijk vlak en gaat over diverse smalle technische single tracks. De route is ook voor beginners goed te rijden.

MTB Diever-Hoogersmilde (23,0 km)

Deze gevorderde route loopt door het Nationaal Park Drents-Friese Wold en kent veel singletracks. Er is verrassend veel hoogteverschil. Voor de gevorderde MTB'er een mooie uitdaging!

MTB Drentsche Aa Anloo (39,0 km)

Deze route ligt in het noordelijke deel van de provincie Drenthe en is geschikt voor de gevorderde MTB'er. De route gaat onder meer langs de Boswachterij Anloo en over het Balloërveld. Langs de route tref je grafheuvels aan.
Ga naar de inhoud