Wandelnetwerk Hoogeveen

Recreatieschap Drenthe voert in opdracht van de gemeente Hoogeveen het project ‘Wandelknooppuntennetwerk Hoogeveen’ uit. In dit project leggen we een wandelnetwerk aan met genummerde knooppuntpalen dat zoveel mogelijk gaat over (onverharde) wandelpaden en rustige wegen. Het netwerk maakt het voor de wandelaar mogelijk om zelf routes op maat te maken.

Raadpleeg hier het CONCEPT Wandelknooppuntennetwerk Hoogeveen. Let op in de link staat een kaart van het concept netwerk (dus nog niet definitief). Aan de eigenaren van de gronden waar de tracés langsgaan, wordt toestemming gevraagd om het netwerk over hun grond aan te leggen.

Tracés waar we geen toestemming voor krijgen om op te nemen in het netwerk vervallen en worden verwijderd uit het netwerk. 

Na plaatsing van alle palen en borden in het veld (in 2023) worden de knooppuntnummers ook zichtbaar gemaakt op de online wandelplanners voor recreanten zoals de planner van Wandelnet.

Voor meer informatie over dit project kan je contact opnemen met Ingeborg de Groot of Simon van Veen via 0521 - 593 210 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.