Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Recreatieschap Drenthe gaat verhuizen

Recreatieschap Drenthe, Marketing Drenthe en Vitale Vakantie Parken Drenthe gaan onder één dak wonen.

Recreatieschap Drenthe, Marketing Drenthe en Vitale Vakantie Parken Drenthe gaan onder één dak wonen. Per 1 januari 2021 wordt een gedeelte van het voormalige Planetron aan de Drift in Dwingeloo ingericht als zogenaamd Toeristisch Huis. Door samen op één locatie te gaan werken wordt de samenwerking tussen deze partijen nog verder geïntensiveerd en kunnen efficiency voordelen behaald worden.

Ook kan het Toeristisch Huis gaan dienen als trefpunt voor andere organisaties, personen en bedrijven die gerelateerd zijn aan de sector recreatie en toerisme.

Beeld Archief DvhN

Inspirerend

“Na een zoektocht van een klein jaar zijn we uiteindelijk bij het voormalig Planetron in Dwingeloo uitgekomen. Alles in deze omgeving ademt toerisme en recreatie en dat zal inspirerend werken”, aldus Robert Kleine, voorzitter van het Recreatieschap Drenthe. Gedeputeerde Henk Brink beaamt dit. “Al langere tijd leeft bij ons de wens voor het realiseren van een plek, waar partijen die werken voor deze sector een gezamenlijk onderkomen hebben. Wij zijn blij dat dit nu gelukt is”. 

Eigentijds

Voordat er verhuisd kan worden vindt er eerst nog een verbouwing plaats. Het pand wordt gemoderniseerd en verduurzaamd, zodat het een eigentijds onderkomen wordt. Marketing Drenthe en Vitale Vakantieparken zijn nu nog gehuisvest in Assen, het Recreatieschap Drenthe in Diever.

Lees het artikel in het Dagblad van het Noorden.

Ga naar de inhoud