Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Recreatie Excellentie Programma (REX-programma)

Ruimte voor ambitie en excellentie: excelleer met uw vakantiepark naar de (inter)nationale top!

Is het uw ambitie als recreatieondernemer om met uw park op te klimmen naar de absolute top van (inter)nationale vakantieparken? Meldt u zich dan aan voor het REX-programma (Recreatie Excellentie Programma) van Vitale Vakantieparken Drenthe.

Het programma Vitale Vakantieparken Drenthe zet verschillende instrumenten in om de recreatiesector een kwaliteitsimpuls te geven. Door de kopgroep van excellente verblijfsaccommodaties te vergroten en te verstevigen, zetten we de verblijfsrecreatiesector binnen de provincie Drenthe in beweging. Daarnaast creëren we binnen ieder segment een kwalitatief mooi verblijfsaanbod voor de Drentse toeristen.

Heeft u de potentie uw park verder te ontwikkelen zodat uw park een (inter)nationale toppark wordt binnen uw eigen segment? Dan kunt u in aanmerking komen voor deelname aan het REX-programma. Dat houdt in dat u een financiële bijdrage kunt ontvangen voor innovatieve en duurzame investeringen op uw park. U kunt ook deelnemen als u met een vakantiepark start of een vakantiepark overneemt.

Ga naar www.vitalevakantieparkendrenthe.nl voor meer informatie. U kunt zich hier ook aanmelden.

Ga naar de inhoud