Alle projecten

Wandelnetwerk Westerveld fase 1

Het slaan van de eerste paal op woensdag 28 november 2018 door gedeputeerde Brink en wethouder De Haas luidde de start in van de aanleg van het wandelknooppuntennetwerk in de omgeving van Frederiksoord, Havelte en Vledder.

 

Samenwerking

Dit wandelknooppuntennetwerk is ontstaan uit een samenwerking van gemeente Westerveld, provincie Drenthe en Recreatieschap Drenthe. Ook heeft een werkgroep met vertegenwoordigers uit diverse belangenorgansaties en terreineigenaren geassisteerd. De vrijwilligers van deze werkgroep hebben namelijk kennis van het gebied en weten daarom de mooiste paden te vinden.

IMG 1840

Tracé

Het tracé van het netwerk is hier te bekijken op de website van gemeente Westerveld.

Realisatie

In de loop van januari 2019 kan in de gebieden tussen en om Doldersum en Frederiksoord gebruik worden gemaakt van het wandelnetwerk. In april volgt het gebied tussen en om Wapserveen en Havelte/Uffelte.

Algemene projectinformatie

Participant(en): gemeente Westerveld, provincie Drenthe en Recreatieschap Drenthe
Looptijd: t/m april 2019

Projectupdates

Hieronder verschijnen binnenkort updates over dit project

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.