Alle projecten

Wandelnetwerk Coevorden fase 1

Recreatieschap Drenthe is bezig met de voorbereidingen voor het aanleggen van een wandelnetwerk in gemeente Coevorden. Hiervoor hebben wij uitgebreid en zorgvuldig gecommuniceerd met de gemeente en diverse lokale belangenverenigingen. De verschillende organisaties zijn positief over onze plannen en de bereidheid om mee te denken en te werken is groot. Met dit draagvlak hebben wij het concept-tracé kunnen realiseren en met elkaar op papier uitgezet.

Toestemming

Inmiddels zijn we in de volgende fase tot realisatie beland: het verkrijgen van de toestemmingen van de (particuliere) grondeigenaren. Ook hierbij is zorgvuldig en uitgebreid communiceren aan de orde. Hier investeren wij veel tijd in. Alle eigenaren hebben een brief, informatiefolder, kaart met tracé en antwoordformulier ontvangen. Ook zijn er een tweetal informatiebijeenkomsten georganiseerd.

P7110104

Tracé

Het tracé van het netwerk is hier te bekijken op de website van gemeente Coevorden.

Realisatie

Wanneer begin 2019 alle grondeigenaren in Coevorden toestemming hebben verleend, zal de uitvoering tot plaatsing voorbereid worden. In de loop van 2019 zal dan de eerste paal de grond in gaan.

Algemene projectinformatie

Participant(en): gemeente Coevorden, provincie Drenthe en Recreatieschap Drenthe 

Projectupdates

Hieronder verschijnen binnenkort updates over dit project

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.