Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Projecten

Op verzoek van de gemeenten initiëren, stimuleren en/of administreren we projecten die tot doel hebben om de recreatieve sector in Drenthe te versterken. Tevens kunnen we door de inzet van ons Stimuleringsfonds een financiële en actieve rol spelen.

Alle projecten waar we als Recreatieschap op enige wijze bij betrokken zijn hebben een stevige relatie met recreatie en toerisme. Bijvoorbeeld het ontwikkelen en onderhouden van fiets-, mtb-, wandel- en hippische netwerken alsook themaroutes, alles zowel fysiek met bebording als digitaal (zie ook: Routebureau). Ook projecten ter bevordering van de ‘slagkracht’ van de sector zoals Vitale Vakantieparken en het Recreatie Expert Team zijn onderdeel van ons portfolio.

Gezin aait een schaap

Afgerond – Dashboard Impact Toerisme

Het Dashboard Impact Toerisme geeft inzicht in de huidige toeristisch-recreatieve situatie van een aantal Drentse gemeenten.
Veel woorden

Afgerond – Leisure Valley

(Big)data wordt steeds belangrijker zowel voor overheden als voor ondernemers. Heel veel organisaties en ondernemers hebben data maar houden die data dichtbij zichzelf.
Hotelkamerdeur die wordt opgehouden

Afgerond – Quickscan marktpositie hotelontwikkelingen Meppel, De Wolden & Westerveld

Recreatieschap Drenthe heeft namens de drie gemeenten de opdracht gegeven aan het bureau Horwath HTL om een quicksan uit te voeren naar de regionale hotelmarkt.
Poppetjes in de kleuren van de Duitse vlag

Afgerond – Netzwerk: ondernemers voor ondernemers

Vlak over de grens in Duitsland wonen veel potentiële gasten die we graag kennis willen laten maken met Drenthe.
Ga naar de inhoud