Alle projecten

Drenthe Route app

Het Recreatieschap Drenthe ontwikkelt momenteel samen met New Nexus mobile een route-app gebasseeerd op de infrastructuur die gebruikt wordt voor de space-time layers app.

In deze route-app zal het Recreatieschap Drenthe al haar routes gaan tonen, maar de app staat ook open voor derden. Alle niet-commerciële organisaties die toeristische routes aanbieden kunnen (onder voorwaarden) kosteloos hun routes toevoegen. Zo willen we de consument een app bieden waar zij een breed aanbod aan Drentse kwaliteitsroutes kan terugvinden (breed aanbod te beginnen met fietsen en wandelen). 

De app wordt gelanceerd in het najaar van 2019 en het doel is om voor het seizoen 2020 een groot aanbod routes in de app te hebben staan (van zowel Recreatieschap Drenthe als van derden).

Door een uitstekende koppeling met de database van Drenthe is het mogelijk om routes op een eenvoudige manier op zowel Drenthe.nl als wel in de Drenthe route-app te plaatsen.

drenth routes

Participanten: Recreatieschap Drenthe en Provincie Drenthe

Looptijd: t/m 2020

Projectupdates

Hieronder verschijnen binnenkort updates over dit project

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.