Alle projecten

Doorontwikkeling van de routemodule in Drenthe.nl

De routemodule op de website Drenthe.nl wordt gevuld en bijgehouden door Recreatieschap Drenthe. Samen met de routebureaus van Utrecht en Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen heeft Recreatieschap Drenthe het initiatief genomen de routemodule te verbeteren om de consument beter van dienst te zijn.

Dit betekent dat de komende tijd een aantal functionaliteiten worden verbeterd en nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd. De fietsknooppunten zijn vanaf de zomer van 2020 zichtbaar zijn op de routekaartjes. Daarna worden ook de wandelknooppunten zichtbaar.

Zo kan de gebruiker een eigen route samenstellen op basis van de startplaats en de plaatsen die men wil aandoen en het aantal kilometer dat men willen fietsen of wandelen. Verder wordt onder andere de digitale printbare routefolder vernieuwd.

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.