Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Première Brugklas De Film

Het was dringen bij het Atlas theater in Emmen om een glimp op te vangen van de filmsterren.

Woensdagmiddag 6 februari was de officiële landelijk première van Brugklas de film ‘De tijd van m’n leven’ in het Atlas theater te Emmen. Met de hoofdrolspelers van héél dichtbij, meer BN’ers én Drentse brugklassers met VIP-kaart. Vanaf 7 februari draait de film in de bioscopen door heel Nederland. 

Het Hunebedcentrum in Borger, WILDLANDS Adventure Zoo en de rest van Zuidoost-Drenthe schitteren in de nieuwe Brugklas-film.

Brugklas de tijd van m'n leven poster
Previous slide
Next slide

Dringen

Het was flink dringen bij de rode loper van het Atlas Theater in Emmen. Tientallen jongeren proberen een glimp op te vangen van een van de acteurs van de nieuwe Brugklas-film.

Voor ruim honderd brugklassers uit de regio was dat verrassend gemakkelijk. Door het winnen van een prijsvraag mochten zij de première met hun klas bijwonen. En dus schieten groepjes jongeren heen en weer door het Atlas Theater om selfies te maken met alle hoofdrolspelers uit de film.

Investering

Dat de film voor een deel in Drenthe is opgenomen, komt door een investering door gemeenten Borger-Odoorn en Emmen, provincie Drenthe, het Recreatieschap en marketingbureau MM Maak het mee!

Ga naar de inhoud