Training "Willkommen in den Niederlanden"

De Duitse gast is steeds interessanter voor de Nederlandse markt. En zeker voor onze grensprovincies is de Duitse gast ook nog eens zeer dichtbij. Duitsers bezoeken ons land om tal van redenen; ons natuurschoon, de winkels etc. Maar of ze daadwerkelijk blij en tevreden naar huis gaan wordt als altijd grotendeels bepaald door hoe er met ze om wordt gegaan!

En de Duitse gast heeft net als al onze gasten specifieke verwachtingen. Aan ons de schone taak om aan die verwachtingen te voldoen! Ken uw Duitse gast! Bekendheid met de omgangsvormen in de Duitse cultuur en de verwachtingen van een Duitse recreatiegast geeft vertrouwen in het contact leggen en kan zorgen voor een grote stroom aan nieuwe Duitse gasten!

In deze training gaat het niet zozeer om het aanleren van de Duitse taal. Je leert wel een aantal handige zinnetjes, maar met ons schoolduits komen we vaak al een heel eind. In deze training ligt de nadruk op de Duitse cultuur en omgangsvormen. We zoomen in op het verwachtingspatroon van de Duitse gast. Wij geven je inzicht in:

• Hoe kijkt de Duitser aan tegen Nederland

• Wanneer ben je zakelijk, wanneer informeel

• Wat beschouwt “de Duitser” als klantvriendelijk

“Waar voor je geld” voor “de Duitser”

• Bestaat “de Duitser” eigenlijk wel?

• Duitse loyaliteit

• Hoe de Duitse gast te vangen?

• “Tops und flops” in omgang met de Duitse gast

 

Trainer: Bureau HTM verzorgt de training “Willkommen in den Niederlanden”

Duur van de workshop: 1 dag 

Datum: Training wordt ingepland bij voldoende interesse. Training kan ook in company gegeven worden bij minimaal 6 deelnemers.

Locatie: Fluitenberg

Prijs: Normaal kost de training  € 295 (ex BTW) per deelnemer. Door subsidie van de Provincie Drenthe betaalt u als ondernemer slechts € 150,- (ex BTW) voor deze training. Medewerkers kunnen ook deelnemen aan de training (informeer dan naar de mogelijkheden van de kikk subsidie).

 

Wilt u deelnemen aan deze training of wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met: 

 

Bianca Grote Beverborg

Coördinator Programma RET a la carte

Tel. 06-46882029 

Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Ga naar boven
Copyright 2017 Recreatieschap Drenthe