Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ondernemers in de spotlight op RTV Drenthe

In het programma De Drentse Zakenlunch worden waardevolle en inspirerende Drentse mkb-bedrijven in beeld gebracht.

Vanaf september is op RTV Drenthe het programma ‘De Drentse Zakenlunch’ te zien. Hierin wordt de Drentse economie in beeld gebracht en zie je de positieve kant van de Drentse mkb-bedrijven. De bedrijven in het programma onderscheiden zich door innovaties en groeipotentie en zijn waardevol voor de Drentse economie. Vanuit het stimuleringsfonds voor Recreatie en toerisme draagt Recreatieschap Drenthe bij aan De Drentse Zakenlunch.

In het programma wordt de link gelegd met de tools en inhoud die ondernemersplatform Ik Ben Drents Ondernemer vertegenwoordigt. Denk aan bijvoorbeeld bijeenkomsten, workshops en vouchers. Doel is om “Drentse ondernemers te stimuleren, inspireren en informeren over ondernemen in Drenthe”, aldus gedeputeerde Henk Brink.

Afgelopen maandag waren de inspirerende, jonge ondernemers Thijs en Stefan van restaurant Villa Kalkoven te zien in De Drentse Zakenlunch. Ook Robert Kleine, voorzitter Recreatieschap Drenthe en wethouder in de gemeente Emmen, geeft in deze uitzending tips voor jonge ondernemers: ‘benader de lokale wethouder, daar kun je in gesprek gaan; grijp die kans want Oerprovincie Drenthe is de perfecte plek om je onderneming te starten’.

Naast de uitzendingen op tv vind je De Drentse Zakenlunch ook op Spotify, Facebook, LinkedIn, YouTube en is er een podcast. Hiermee wordt een breder en jonger publiek bereikt in Drenthe en daarbuiten.

De Drentse Zakenlunch is mogelijk gemaakt door provincie Drenthe en o.a. Recreatieschap Drenthe.

Ga naar de inhoud