Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Nieuwe kaarten wandelknooppuntennetwerk beschikbaar

Nieuwe kaarten wandelknooppuntennetwerk beschikbaar
Er zijn nieuwe kaarten van het wandelknooppuntennetwerk Drenthe en Ooststellingwerf beschikbaar.
 

Waarom is de indeling van de kaarten aangepast? We hebben besloten Drenthe en Ooststellingwerf in andere vakken te verdelen nu het netwerk steeds verder vorm krijgt in de provincie.

De kaarten overlappen en sluiten aan op elkaar. Ook staan de knooppunten in de aangrenzende provincies en gemeenten op de kaart.

  • Kaarten met de nummers 1 en 3 zijn nog niet beschikbaar. Het netwerk op die kaarten wordt nog aangelegd.
  • Kaart nummer 1: in Kop van Drenthe zijn we nu bezig met het aanleggen van het netwerk fase 1 Noordenveld en voorbereiden fase 2 Noordenveld en Assen.
  • Kaart nummer 3: voor Midden-Drenthe komt de nieuwe kaart uit wanneer fase 2 in het veld staat (nu in voorbereiding). Het huidige wandelkaartje van Midden-Drenthe is daarom nog steeds te bestellen.

Wederverkopers zoals de Tourist Info Punten en (recreatie)bedrijven kunnen de kaarten bestellen op recreatieschap.nlDe inkoop- en verkoopprijzen zijn onveranderd.

Particulieren kunnen de kaarten aanschaffen bij de Tourist Info Punten, VVV’s en grotere vakantieparken (tip: informeer vooraf naar de beschikbaarheid.) Klik hier voor de adressen van de Tourist Info Punten en VVV’s.

De wandelnetwerken zijn uiteraard ook online te vinden. Je plant je wandelroute heel eenvoudig online via de knooppuntplanners van bijvoorbeeld Wandelnet, ANWB of Routeyou.

Ga naar de inhoud