Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Meedenken over tracés nieuwe wandelnetwerk Dwingeloo

Inwoners wordt gevraagd om mee te denken over het nieuwe wandelnetwerk in Dwingeloo en omgeving.

Recreatieschap Drenthe is druk bezig met de aanleg van het wandelknooppuntennetwerk in Drenthe. De aanleg vindt gefaseerd plaats. In de gemeente Westerveld is eenderde deel van het netwerk gereed (omgeving Havelte, Uffelte en Vledder). En nu is de prachtige toeristische parel Dwingeloo en omgeving aan de beurt!

Meedenken

Het Recreatieschap roept inwoners op mee te denken over de tracés van dit nieuw aan te leggen wandelnetwerk in en rondom Dwingeloo. Niemand anders dan de eigen inwoners kennen de mooiste plekken en paden. Bovendien zijn zij straks ook de gebruikers.

Concept-wandelnetwerk

In overleg met een lokale werkgroep en de actieve club van de Dwingeler ommetjes heeft Recreatieschap Drenthe een concept-wandelnetwerk ontwikkeld. Het Recreatieschap nodigt inwoners uit mee te denken over dit concept-netwerk: welke tracés zouden zij wel moeten opnemen in het netwerk, welke juist niet en waarom? Ook andere ideeën of opmerkingen zijn welkom.

Hoe reageren?

Klik hier voor meer informatie en de digitale kaarten van het concept-netwerk Dwingeloo en omgeving. Recreatieschap Drenthe ontvangt graag vóór 20 november a.s. uw reactie via: info@recreatieschap.nl onder vermelding van ‘Reactie wandelnetwerk Dwingeloo en omgeving’.

Meer wandelnetwerken

Recreatieschap Drenthe ontwikkelt samen met de Drentse gemeenten en lokale dorpsbelangenverenigingen wandelnetwerken. In de gemeenten De Wolden, Coevorden, Westerveld, Midden-Drenthe en Emmen liggen al wandelnetwerken.In de gemeenten Borger-Odoorn, Noordenveld en Meppel is het wandelnetwerk in ontwikkeling. De wandelnetwerken worden financieel mogelijk gemaakt door provincie Drenthe, de betreffende gemeenten en Recreatieschap Drenthe. Klik hier voor meer informatie over de wandelnetwerken.

Wandelroute plannen

Kaarten van het wandelnetwerk zijn verkrijgbaar bij de lokale Tourist Info kantoren. Digitaal een route uitstippelen kan ook via: https://www.wandelnet.nl/wandelrouteplanner.

Ga naar de inhoud