Winnaar De Boomhut Battle

 

Camping d'Olde Kamp in Ansen is de winnaar van De Boomhut Battle. De Boomhut Battle was een spannende wedstrijd tussen vier teams. Het ging erom wie de mooiste boomhut van Drenthe zou bouwen.

Op zaterdag 12 januari 2019 werd de eerste aflevering uitgezonden op NPO Zapp. In 6 afleveringen bouwden de 4 teams een prachtige boomhut. Zaterdag 17 februari was de finale. Met een eindscore van 9,3 was team Groen de grote overwinnaar. Wat de boomhut van d'Olde Kamp zo bijzonder maakt, is het dak gemaakt van Drentse heideplaggen. En de boomhut geeft het echte boomhutgevoel. De boomhut is te boeken. Evenals de andere boomhutten. De boomhut van Joytime Vrijetijdsactiviteiten is voor familiefeestjes en bedrijfsuitjes.

Winnaar weth gedep

Eindscore

De deelnemende Drentse campings en bedrijven aan deze serie waren: camping landgoed Tolhek in Anderen, camping Drouwenerzand in Drouwen, camping d'Oldekamp in Ansen en Joytime Vrijetijdsactiviteiten in Grolloo. De serie is een voorbeeld van hoe samenwerking tussen ondernemers en overheden loont. Het programma is namelijk mogelijk gemaakt door de betrokken ondernemers in samenwerking met: gemeenten Borger-Odoorn, De Wolden, Aa en Hunze, provincie Drenthe en Recreatieschap Drenthe.Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.