Wandelnetwerk De Wolden Oost

Gedeputeerde Henk Brink van provincie Drenthe en Jan ten Kate, voorzitter Recreatieschap Drenthe en wethouder gemeente De Wolden, hebben 11 september jl. het wandelnetwerk in gemeente De Wolden geopend. Het ging hierbij om de 2e fase van het wandelknooppuntennetwerk in De Wolden Oost. Dit wandelnetwerk is mede mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van stichting RECO.

Op maat

Met het wandelnetwerk spelen we in op de behoefte van de wandelaar om op een eenvoudige wijze zelf een kortere of langere wandelroute op maat uit te stippelen. Drenthe op een actieve manier verkennen is populair. Tijdens drie van de tien vakanties in Drenthe wordt wel eens gefietst en tijdens 58% van de vakanties gaat men wel eens wandelen.

wandelkaart de wolden

Beschikbaarheid

Bij de lokale TIP's is de wandelkaart te koop. Het wandelnetwerk zal digitaal worden aangeboden op de site van wandelnet. Deze site biedt de mogelijkheid uw route te plannen.

Naar wandelnet

Heel Drenthe

De opening luidde tevens de start in van de uitrol van het wandelknooppuntennetwerk over heel Drenthe.

Meer over wandelnetwerken

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.