Première Brugklas De Film

Filmposter

Woensdagmiddag 6 februari was de officiële landelijk première van Brugklas de film 'De tijd van m'n leven' in het Atlas theater te Emmen. Met de hoofdrolspelers van héél dichtbij, meer BN'ers én Drentse brugklassers met VIP-kaart. Vanaf 7 februari draait de film in de bioscopen door heel Nederland. 

Het Hunebedcentrum in Borger, WILDLANDS Adventure Zoo en de rest van Zuidoost-Drenthe schitteren in de nieuwe Brugklas-film.

Dringen

Het was flink dringen bij de rode loper van het Atlas Theater in Emmen. Tientallen jongeren proberen een glimp op te vangen van een van de acteurs van de nieuwe Brugklas-film.

Voor ruim honderd brugklassers uit de regio was dat verrassend gemakkelijk. Door het winnen van een prijsvraag mochten zij de première met hun klas bijwonen. En dus schieten groepjes jongeren heen en weer door het Atlas Theater om selfies te maken met alle hoofdrolspelers uit de film.

IMG 2133

Investering

Dat de film voor een deel in Drenthe is opgenomen, komt door een investering door gemeenten Borger-Odoorn en Emmen, provincie Drenthe, het Recreatieschap en marketingbureau MM Maak het mee!

Prov RD Klaver

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.