Nieuwe uitgave Drenthepad boekje

120619 BD Drenthepad boekje verkleind

Wandelen door Nationale Parken

Het vernieuwde Drenthe pad boekje is uit! Nico Visser, padcoördinator bij Nivon, heeft op 12 juni het eerste boekje overhandigd aan onze directeur Dick Dijkstra. Ook Bernard Mencke van Wandelnet Drenthe was hierbij aanwezig. Het thema van het nieuwe boekje is 'Wandelen door Nationale Parken'. De route van ruim 300 km laat de wandelaar Drenthe ontdekken aan de hand van verhalen over het landschap en de geschiedenis van de streek.

Vrijwilligers

Het Drenthepad van Nivon bestaat al sinds 1975 en is een begrip in heel Nederland. Het pad wordt in stand gehouden door vele enthousiaste vrijwilligers. Het Drenthepad boekje is mede mogelijk gemaakt door provincie Drenthe en Recreatieschap Drenthe. En is verkrijgbaar bij de boekhandels, Tourist Info kantoren en te bestellen op de website van Nivon: https://nivon.nl/drenthepad/

120619 BD overh boekje bewerkt verkleind

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.