Nieuwe kaarten wandelknooppuntennetwerk beschikbaar

Er zijn nieuwe kaarten van het wandelknooppuntennetwerk Drenthe en Ooststellingwerf beschikbaar.

Waarom is de indeling van de kaarten aangepast? We hebben besloten Drenthe en Ooststellingwerf in andere vakken te verdelen nu het netwerk steeds verder vorm krijgt in de provincie.

De kaarten overlappen en sluiten aan op elkaar. Ook staan de knooppunten in de aangrenzende provincies en gemeenten op de kaart.

 

Foto kaartjes wandelnetwerk

• Kaarten met de nummers 1 en 3 zijn nog niet beschikbaar. Het netwerk op die kaarten wordt nog aangelegd.
• Kaart nummer 1: in Kop van Drenthe zijn we nu bezig met het aanleggen van het netwerk fase 1 Noordenveld en voorbereiden fase 2 Noordenveld en Assen.
• Kaart nummer 3: voor Midden-Drenthe komt de nieuwe kaart uit wanneer fase 2 in het veld staat (nu in voorbereiding). Het huidige wandelkaartje van Midden-Drenthe is daarom nog steeds te bestellen.

Kaartje wandelnetwerk klein

Wederverkopers zoals de Tourist Info Punten en (recreatie)bedrijven kunnen de kaarten bestellen op recreatieschap.nl. De inkoop- en verkoopprijzen zijn onveranderd.

Particulieren kunnen de kaarten aanschaffen bij de Tourist Info Punten, VVV's en grotere vakantieparken (tip: informeer vooraf naar de beschikbaarheid.) Klik hier voor de adressen van de Tourist Info Punten en VVV's.

De wandelnetwerken zijn uiteraard ook online te vinden. Je plant je wandelroute heel eenvoudig online via de knooppuntplanners van bijvoorbeeld Wandelnet, ANWB of Routeyou.

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.