Eerste informatiepaneel fietsnetwerk in Midden-Drenthe geplaatst

De komende periode wordt het fietsnetwerk in Drenthe verfraaid met 120 nieuwe informatieborden. Donderdag 26 augustus plaatsten wethouder Jan Batelaan en directeur van het Recreatieschap Dick Dijkstra een informatiebord aan de Torenlaan in Beilen. Dit is de eerste van de in totaal 10 borden die in de gemeente Midden-Drenthe geplaatst gaan worden langs het fietsnetwerk.

Wethouder Batelaan: “Hiermee kunnen we uitleg geven over de vele bijzondere plekken in het landschap en mooie verhalen over de gemeente Midden-Drenthe vertellen. Dit is dus een uitstekende aanvulling op de knooppuntenroute en een meerwaarde voor de mensen die onze provincie op de fiets willen verkennen.”

Het plaatsen van de borden wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van de Provincie Drenthe, de Drentse gemeenten en Recreatieschap Drenthe.

Meer over het project

IMG 1798 verkleind

IMG 1800 verkleind

 

 

 

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.