Campagne voor werken in toerisme en horeca


Werken in het toerisme of in de horeca is afwisselend, veelzijdig en leuk. Toch blijkt het in deze tijd lastiger dan normaal om personeel te vinden. Daarom is Horeca Vakpunt Drenthe in nauwe samenwerking met HISWA-RECRON en KHN een campagne gestart. De campagne is bedoeld om jongeren tussen de 15 en 25 jaar enthousiast te maken voor het werk in de horeca en in het toerisme in Drenthe.

De online campagne bestaat uit berichten en advertenties, zowel op social media als op YouTube. De looptijd van de campagne is ongeveer een maand. Ondernemers kunnen de gifjes die horen bij de campagne ook zelf delen via social media of via hun website.

Financieel wordt de campagne mogelijk gemaakt door @Provincie Drenthe en door een bijdrage uit het Stimuleringsfonds voor Recreatie en Toerisme van Recreatieschap Drenthe.

Bekijk de website

Campagne gif

Campagne gif horeca

 

 

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.