Brugklas de film: Tijd van m'n leven

 

De NPO-serie Brugklas is al jaren razend populair. Inmiddels is het programma het kleine scherm ontgroeid en was het tijd voor het witte doek.

Populair

De tieneravonturen in Brugklas houden de Nederlandse jeugd van 10 tot 15 jaar al acht jaar lang geboeid. In 2017 won de serie zelfs een Gouden Stuiver tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Elk seizoen verhaalt de scripted-reality serie over een groep leerlingen tijdens hun eerste jaar op de middelbare school. Filmpersonages Nola en Jesse worden gevolgd in seizoen zeven, de nieuwste reeks afleveringen van de populaire serie. Al 3 jaar lang het best (terug)bekekenprogramma op NPO met ruim 18,2 miljoen views! 

Drenthe

En nu was het tijd voor een heuse film. De film speelt zich af in Drenthe; in de gemeenten Borger-Odoorn en Emmen. De opnames zijn klaar en de film draait vanaf 7 februari 2019 in de bioscoop. Deze film is mede mogelijk gemaakt met een financiële bijdrage van provincie Drenthe, gemeenten Borger-Odoorn en Emmen en Recreatieschap Drenthe.

Bekijk teaser

film Brugklas Borger3

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.