Bezoek Drentse recreatiebedrijven


Dinsdag 15 september bezocht Recreatieschap Drenthe samen met de Provincie drie recreatiebedrijven in Drenthe. Met de ondernemers en werknemers werd gesproken over het bijzondere seizoen van 2020, het nieuw gerealiseerde aanbod en de toekomstplannen. Camping Groepsaccommodatie De Warmebossen toonde de nieuwe lodges voor de Pieterpadlopers, Speelpark Sprookjeshof vertelde over de gevolgen van corona voor de dagrecreatie (capaciteitsbeperking en amper schoolreisjes) en bij Camping de Vledders werden de nieuwe belevingswal en de opgeknapte zwemplas bekeken en kansen voor de toekomst besproken.
Bedrijfsbezoek 15 sept 2020 2

 

Met de informatie van de ondernemers weten Recreatieschap Drenthe en de Provincie hoe met beleid, projecten en het Routebureau (via de gemeenten in Drenthe en Gemeente Ooststellingwerf) in te spelen op de behoefte van de bedrijven en hun gasten, bijvoorbeeld vanuit het nieuw opgerichte Wandelplatform Drenthe dat het Recreatieschap samen met Provincie Drenthe heeft gefaciliteerd.

Bedrijfsbezoek 15 sept 2020 3  Bedrijfsbezoek 15 sept 2020 4

Foto's: websites bedrijven en Recreatieschap Drenthe

 

 

 

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.