Terug naar Fonds

TaskForce Vitale Vakantieparken

Vitale Vakantieparken Drenthe is een toeristisch verbeterprogramma waarbij de provincie Drenthe, de Drentse gemeenten, Recreatieschap Drenthe en HISWA-RECRON samenwerken aan het optimaliseren van het aanbod van vakantieparken en campings. Sinds januari 2019 is de taskforce compleet en wordt er hard gewerkt aan de verblijfsrecreatiesector van Drenthe vanuit drie sporen: excelleren, transformeren & preventie en vitalisering.

Via het platform Ik ben Drents Ondernemer kunt u zien welke maatregelen er tot nu toe zijn genomen, zoals het Snelloket waar ondernemers uit de vrijetijdssector een subsidie kunnen aanvragen voor het treffen van 1,5 metermaatregelen. Kijk voor meer informatie op https://www.vitalevakantieparkendrenthe.nl.

 

vitale vakantieparken

Recreatie Excellentie Programma (REX)

Op 30 juni 2020 is het Recreatie Excellentie Programma (REX) van start gegaan. Dit is een programma voor ambitieuze ondernemers met potentie om tot de top van de (inter)nationale top te gaan behoren. Met dit programma wordt in Drenthe een bredere kopgroep van topondernemers en ondernemingen gecreƫerd, die als aanjager fungeert voor het middensegment.

Ga naar www.vitalevakantieparkendrenthe.nl voor meer informatie. U kunt zich hier ook aanmelden.


.

Het Recreatie Expert Team (RET) onder de vlag van Vitale Vakantieparken Drenthe

Het Recreatie Expert Team (RET) is al jaren een waardevol instrument voor de sector. Ondernemers kunnen het RET inschakelen voor een frisse blik of advies over bijvoorbeeld de bedrijfsvoering, de financiering of om te kijken waar de groeikansen liggen voor het bedrijf. Ook voor het ontwikkelen van een toekomstgerichte visie kan men bij het RET terecht. Momenteel wordt er gekeken om het RET vanaf 2021 onder de vlag van Vitale Vakantieparken Drenthe voort te zetten.

 Projectinformatie

  • Projectleider: provincie Drenthe.
  • Participanten: Drentse gemeenten, Recreatieschap Drenthe en HISWA-RECRON
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.