Terug naar Fonds

Afgerond - De Boomhut Battle

Het tv-programma ‘De Boomhut Battle’ is een vervolg op het eerder uitgezonden 'Boomhut XXL'. In deze nieuwe serie nemen 4 families het tegen elkaar op om de mooiste boomhut van Drenthe te bouwen. Ook strijden ze tegen elkaar op mooie locaties in Drenthe.

Samenwerking

Dit doen zij op: camping Tolhek in Anderen, camping Drouwenerzand in Drouwen, Camping d’ Olde Kamp in Ansen en Joytime Vrijetijdsactiviteiten in Grolloo. Bij Joytime wordt de boomhut ook verhuurd als bijzondere vergaderlocatie, maar ook als plek voor families of groepen. Het programma is een mooi voorbeeld van hoe samenwerking tussen ondernemers en overheden Drenthe op de kaart zet.

Aftrap

Op 7 september 2018 in Grolloo gaven bestuurders symbolisch de aftrap voor de opnames voor het tv-programma. De bestuurders overhandigden het logo, gekerfd in hout, aan de deelnemende ondernemers. De opnames zijn gestart op 8 september 2018.

Uitzending

Vanaf januari 2019 is De Battle te zien bij de Evangelische Omroep (EO) op ZAPP (NPO 3). De productie van het programma is in handen van Tuvalu Media.

 Projectinformatie

  • Projectleider: provincie Drenthe.
  • Participanten: gemeenten Borger-Odoorn, De Wolden, Aa en Hunze, camping landgoed Tolhek, camping d'Olde Kamp, camping Drouwenerzand, Joytime Vrijetijdsactiviteiten en Recreatieschap Drenthe.
  • Looptijd: t/m februari 2019.
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.