Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bestemming Hunebed Highway krijgt digitaal platform en app

Om de Hunebed Highway nog meer onder de aandacht te brengen, ontwikkelen ondernemers in het gebied een online platform en een app.

Om de Hunebed Highway als bestemming nog meer onder de aandacht te brengen, zetten ondernemers uit de omgeving een online platform op en ontwikkelen ze een app. Hier kunnen bezoekers van het gebied alles vinden over deze toeristische bestemming. Recreatieschap Drenthe levert vanuit het fonds een bijdrage aan de ontwikkeling van het platform en de app.

Met de app en het platform kunnen recreanten en toeristen zich vooraf voorbereiden op hun bezoek. Ze vinden er bijvoorbeeld informatie over onder andere bezienswaardigheden, horecagelegenheden en wandelroutes. Bezoekers kunnen ook hun verblijf boeken via het platform. Daarnaast zijn er verschillende arrangementen te vinden van ondernemers uit het gebied die samenwerken. De informatie wordt aangeboden in het Nederlands, Duits en Engels.

Het bedrijf New Nexus Mobile ontwikkelt het platform en de app. Naar verwachting zijn beide eind augustus gratis beschikbaar. De ondernemers die erbij betrokken zijn gaan het project na de opstartfase zelf dragen en willen zich voor minimaal 5 jaar verbinden aan het platform. Provincie Drenthe, de vijf ‘Hondsrug’-gemeenten, Marketing Drenthe en het Recreatieschap zijn betrokken bij de ontwikkeling.

Hunebed borger
Ga naar de inhoud