Recreatiesociëteit Drenthe

De Recreatiesociëteit is opgericht als dé ontmoetingsplek voor ondernemers, overheden en ieder andere betrokkene op het gebied van recreatie en toerisme. Het Recreatieschap beoogt hiermee, om in een informele sfeer, diverse partijen in de recreatieve sector bijeen te brengen.

Wilt u dus op laagdrempelige wijze uw netwerk in de recreatieve sector uitbreiden of bijhouden? Bijpraten met uw collega-ondernemers of -ambtenaren? En tegelijk op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op recreatief gebied? Word dan lid van onze Recreatiesociëteit.

Bijeenkomsten

Drie keer per jaar komt deze sociëteit bijeen voor het stimuleren van samenwerking tussen partijen, het uitwisselen van kennis en het met elkaar discussiëren over actuele toeristisch-recreatieve onderwerpen. Voorbeelden van onderwerpen die de revue zijn gepasseerd zijn: toerisme en zorg, regiomarketing, recreatie en natuur, paardentoerisme, de Vuelta en toerisme en klimaat. Bekijk hier een lijst met alle onderwerpen die ooit aan bod zijn geweest. De bijeenkomsten vinden plaats op wisselende locaties in Drenthe.

Netwerk

De Recreatiesociëteit Drenthe is een netwerk van circa 100 inspirerende mensen, zowel ondernemers als ambtenaren, in de recreatiesector.  Bekijk hier een lijst van de deelnemende organisaties.

Nieuwe leden zijn altijd welkom! Meld u nu aan als lid van de Recreatiesociëteit.

Kosten

Als lid heeft u toegang tot de drie bijeenkomsten én mag u ook gratis deelnemen aan ons Recreatiecongres. Het is natuurlijk ook mogelijk losse bijeenkomsten bij te wonen, zonder lid te worden.

  • Lidmaatschap: € 100,00 excl. btw
  • Losse bijeenkomst: € 25,00 excl. btw

Programma

Hieronder vindt u de data en de programma’s van de volgende bijeenkomsten van de Recreatiesociëteit.

Recreatiesociëteit 20 september 2018

Ontdek wat er gebeurd is met het terrein van voormalig Dierenpark Emmen (Rensenpark)

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.