Recreatiesociëteit Drenthe

De Recreatiesociëteit is opgericht als dé ontmoetingsplek voor ondernemers, overheden en ieder andere betrokkene op het gebied van recreatie en toerisme. Het Recreatieschap beoogt hiermee, in een informele sfeer, diverse partijen in de recreatieve sector bijeen te brengen.

Wilt u op laagdrempelige wijze uw netwerk in de recreatieve sector uitbreiden of bijhouden? Bijpraten met uw collega-ondernemers of -ambtenaren? En tegelijk op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op recreatief gebied? Word dan lid van onze Recreatiesociëteit.

Bijeenkomsten 2022

Vanwege het coronavirus zijn er vooralsnog geen bijeenkomsten van de Recreatiesociëteit gepland in 2022. Op 1 december organiseren we een Recreatiecongres.

Je ontvangt dit jaar dus geen factuur voor de bijeenkomsten van de Recreatiesociëteit. Deelname aan het Recreatiecongres wordt wel in rekening gebracht (zit normaliter inbegrepen bij het lidmaatschap van de Recreatiesociëteit).

Voorbeelden van onderwerpen die de revue zijn gepasseerd zijn: toerisme en zorg, regiomarketing, recreatie en natuur, paardentoerisme, Vuelta en toerisme en milieu. Bekijk hier een lijst met alle onderwerpen die ooit aan bod zijn geweest. De bijeenkomsten vinden plaats op wisselende locaties in Drenthe.

Netwerk

Recreatiesociëteit Drenthe is een netwerk van circa 100 inspirerende mensen, zowel ondernemers als ambtenaren, in de recreatiesector. Bekijk hier de deelnemende organisaties.

Nieuwe leden zijn altijd welkom! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als lid van de Recreatiesociëteit.

Kosten

Als lid heeft u toegang tot de drie jaarlijkse bijeenkomsten én mag u ook gratis deelnemen aan ons Recreatiecongres. Het is natuurlijk ook mogelijk losse bijeenkomsten bij te wonen, zonder lid te worden.

  • Lidmaatschap: € 100,00 excl. btw
  • Losse bijeenkomst: € 25,00 excl. btw

Programma

Hieronder vindt u het programma van eerdere bijeenkomsten van de Recreatiesociëteit.

Recreatiesociëteit 5 maart 2020

Eikenprocessierups een plaag voor toeristen?

Recreatiesociëteit 26 september 2019

Maak hernieuwd kennis met het Wildlands Adventure Zoo in Emmen

Recreatiesociëteit 13 juni 2019

Maak kennis met het nieuwste (belevings)museum van Drenthe, De Proefkolonie

Recreatiesociëteit 21 maart 2019

Ontdek wie uw toekomstige werknemer is. En komt uw nieuwe gast ook uit China?

Recreatiesociëteit 20 september 2018

Ontdek wat er gebeurd is met het terrein van voormalig Dierenpark Emmen (Rensenpark)

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.