Recreatiecongres 2021

Op donderdag 2 december 2021 houden wij ons jaarlijkse Recreatiecongres, hét netwerkevenement voor toeristisch-recreatief Drenthe en Ooststellingwerf. Reserveer deze datum alvast in uw agenda!

Programma

Met een jaarlijks wisselend thema spelen we tijdens het congres in op trends, ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden. Het programma is op het thema afgestemd. In het ochtenddeel laten inspirerende en verdiepende workshops u werken aan de antwoorden voor de uitdagingen van morgen. In het middagdeel delen boeiende sprekers hun visie met u. We eindigen het congres altijd met een vleugje humor. In de pauzes en tijdens de lunch bieden wij u voldoende gelegenheid om in gesprek te komen met de andere congresgangers.

Voor wie

Het aantal deelnemers is de laatste jaren flink gegroeid en gaat inmiddels richting de 300. De meeste bezoekers zijn eigenaar of manager van een recreatieonderneming. Het congres wordt ook bezocht door ambtenaren en wethouders recreatie en toerisme en andere geïnteresseerden.

20191212 131452a

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.