Recreatiecongres

Ons laatste congres op 6 december 2018 was een daverend succes. Bekijk de presentaties, het filmpje, de foto's en het verslag van dit congres.

Naar congres 2018

Begin december is het vaste jaarlijkse moment voor ons congres. Dit netwerkevenement is inmiddels een vertrouwd begrip geworden binnen de recreatief-toeristische sector in Drenthe en Ooststellingwerf.

5 2 Rabobank bewerkt

Programma

Met een jaarlijks wisselend thema spelen we tijdens het congres in op trends, ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden. Het programma is op het thema afgestemd. In het ochtenddeel laten inspirerende en verdiepende workshops u werken aan de antwoorden voor de uitdagingen van morgen. In het middagdeel delen boeiende sprekers hun visie met u. We eindigen het congres altijd met een vleugje humor. In de pauzes en tijdens de lunch bieden wij u voldoende gelegenheid om in gesprek te komen met de andere congresgangers.

8 5 opening middag

Voor wie

Het aantal deelnemers is de laatste jaren flink gegroeid en gaat inmiddels richting de 300. De meeste bezoekers zijn eigenaar of manager van een recreatieonderneming, maar het congres wordt ook bezocht door ambtenaren en wethouders recreatie en toerisme en andere geïnteresseerden.

 

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.