Recreatiecongres

Begin december is het weer zover. Dan houden wij ons Recreatiecongres. Dit netwerkevenement is inmiddels een vertrouwd begrip geworden binnen de recreatief-toeristische sector in Drenthe en Ooststellingwerf.

Programma

Met een jaarlijks wisselend thema spelen we tijdens het congres in op trends, ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden. Het programma is op het thema afgestemd. In het ochtenddeel laten inspirerende en verdiepende workshops u werken aan de antwoorden voor de uitdagingen van morgen. In het middagdeel delen boeiende sprekers hun visie met u. We eindigen het congres altijd met een vleugje humor. In de pauzes en tijdens de lunch bieden wij u voldoende gelegenheid om in gesprek te gaan met de andere congresgangers.

Voor wie

Het aantal deelnemers is de laatste jaren flink gegroeid en gaat inmiddels richting de 300. De meeste bezoekers zijn eigenaar of manager van een recreatieonderneming, maar het congres wordt ook bezocht door ambtenaren en wethouders recreatie en toerisme en andere geïnteresseerden.

Congres 2018

Op 6 december a.s. houden wij ons Recreatiecongres 2018 . Het thema is: 'Investeren in Drenthe'.

Programma binnenkort hier beschikbaar

We houden een overzicht bij van de organisaties die zich hebben aangemeld voor ons congres. Dit overzicht kunt u binnenkort hier bekijken.

Inschrijven

Met het inschrijfformulier meldt u zich aan. Leden van onze Recreatiesociëteit hebben gratis toegang maar verzoeken wij zich wel aan te melden.

Inschrijfformulier binnenkort hier beschikbaar

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.