Recreatiecongres 2021 UITGESTELD

Het Recreatiecongres op 2 december 2021 is uitgesteld vanwege het coronavirus en de huidige besmettingscijfers tot het voorjaar van 2022.

Kom ook naar hét netwerkmoment van het jaar waar je iedereen ontmoet die betrokken is bij de recreatief-toeristische sector in Drenthe en Ooststellingwerf! Het is tijd voor positiviteit en nieuwe energie. Daarom staat op het Recreatiecongres in de vraag centraal hoe we om gaan met kansen in de toekomst. We zetten het licht aan en richten de schijnwerpers op Drenthe en op jou! 

 

licht op drenthe

Het Recreatiecongres bestaat uit een (facultatief)ochtend- en een middagprogramma. In het middagprogramma vertelt oud-schaatser Erik Hulzebosch hoe je tegenslagen omdraait in kansen en hoe je jouw doelen bereikt. Tom Kikkert, specialist in identiteitsmarketing, kijkt kritisch naar oude verdienmodellen en roept op tot vernieuwend en anders denken. Jos Klerx laat ons de economische impact zien van corona en laat vanuit economisch perspectief het licht schijnen op de toekomst van Drenthe. Verder neemt filosoof en cabaretier Paul Smit je mee in een bijzonder interessant én ingewikkeld onderwerp: ons brein. Wat werkt nou wel en wat werkt niet als we willen veranderen? Hoe kunnen we als mens flexibel en ontspannen in het leven staan en denken in mogelijkheden? Hoe ontstaat er verbinding, vertrouwen en creativiteit binnen een organisatie?

In de ochtend kun je deelnemen aan twee verschillende inspiratiesessies om jezelf klaar te stomen voor 2022 (in het aanmeldformulier, dat t.z.t. online komt, vind je aanvullende informatie over de inspiratiesessies).

 

 

Programma

09.00 uur Inloop met koffie/thee
09.30 uur

Ronde 1 inspiratiesessies

  • Perspectief 2030
  • Media Mixx – Het belang van de Duitse gast
  • Baaz & Co - online marketing
10.30 uur Pauze met koffie/thee
11.00 uur

Ronde 2 inspiratiesessies 

  • Verleggen van grenzen van sport en entertainment, i.s.m. Kenniscentrum Events
  • Marketing Drenthe - wat gaan we doen in 2022
  • Duurzaam ondernemerschap binnen familiebedrijven
12.00 uur Lunch
13.00 uur Hoofdprogramma
13.05 uur Actualiteiten met o.a. voorzitter van Recreatieschap Drenthe Robert Kleine en gedeputeerde Henk Brink van de Provincie Drenthe
13.30 uur Tom Kikkert, specialist in identiteitsmarketing
14.10 uur Jos Klerx, sectormanager horeca, recreatie en toerisme Rabobank
14.30 uur Pauze
15.00 uur Erik Hulzebosch, voormalig schaatser
15.40 uur Paul Smit, filosoof en cabaretier
16.30 uur Netwerkborrel
17.30 uur Einde congres

Voor wie

Het aantal deelnemers is de laatste jaren flink gegroeid tot zo'n 250 deelnemers (m.u.v. de coronajaren 2020/2021). De meeste bezoekers zijn eigenaar of manager van een recreatieonderneming, maar het congres wordt ook bezocht door ambtenaren en wethouders recreatie en toerisme en andere geïnteresseerden binnen de sector. We houden een overzicht bij van de organisaties die zich hebben aangemeld voor ons congres. Dit overzicht kun je binnenkort hier bekijken.

Locatie

Atlas Theater, Raadhuisplein 100 te Emmen. Bekijk hier de routebeschrijving.

Corona

Wij houden ons aan de dan geldende coronaregels.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 49,50 (excl. btw).

 

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.