Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Recreatiesociëteit 21 maart 2019

Ontdek wie uw toekomstige werknemer is. En komt uw nieuwe gast ook uit China?

Thema’s: toekomstig personeel, onderwijs en de Chinezen komen naar Drenthe!

Tijd en locatie: 15.00 uur, Drenthe College, Ubbekingecamp 1, 7824 EH te Emmen

Chinezen

U weet dat het niet lang meer zal duren voordat de eerste Chinese toeristen Drenthe zullen bezoeken. Maar dat dit jaar de eerste groepen Chinezen daadwerkelijk Drenthe verkennen, had u vast niet verwacht. Tijdens deze Recreatiesociëteit vertellen wij u waarom straks in Drenthe steeds vaker ‘Ni Hao’ zal klinken.

Gekleurde parasollen

Personeel en onderwijs

Daarnaast laat het Drenthe College zien hoe het toeristische bedrijfsleven kan profiteren van onderwijs. Welke ambities hebben toekomstige werknemers van (horeca- en) recreatiebedrijven?  En wat verwachten ze van hun toekomstige werkgever? Afgesloten wordt met een impressie van de showavond act die is vormgegeven door 2e jaars studenten van de opleiding Leisure. De studenten dragen hierbij van A tot Z de verantwoording (van showacts tot kaartverkoop).

Mensen werken samen aan een plan

Bijzondere locatie

Meestal houden wij onze Recreatiesociëteit bij recreatiebedrijven. Deze keer hebben we als locatie gekozen voor Drenthe College in Emmen. Niet alleen omdat een aantal van onze sociëteitleden actief zijn in het onderwijs, maar vooral omdat hier wellicht uw toekomstige werknemers te vinden zijn.

Programma

15.00 uur Inloop met koffie/thee
15.30 uur De Chinezen komen naar Drenthe! Wat willen ze zien en waar verblijven ze?
15.50 uur Onderwijs en bedrijfsleven. Uw nieuwe medewerkers komen er aan. Diverse presentaties en showact door Drenthe College
16.30 uur Afsluitende borrel
17.30 uur Einde.

Kosten

Als lid van de Recreatiesociëteit heeft u gratis toegang tot de bijeenkomst.*  Het is natuurlijk ook mogelijk deze bijeenkomst bij te wonen zonder lid te zijn.

De kosten voor het bijwonen van een losse bijeenkomst zijn: € 25,00 p.p. excl. btw.

* Ook als u lid bent, wordt uw aanmelding op prijs gesteld.

Ga naar de inhoud