Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bijeenkomst visie op routegebonden recreatie 4 oktober is vol

Het maximum aantal aanmeldingen is bereikt. Het is alleen nog mogelijk je aan te melden voor de wachtlijst. Dit kan door een bericht te sturen naar info@recreatieschap.nl.

Aanmelden alleen nog voor de wachtlijst

Het maximum aantal aanmeldingen is bereikt. Het is alleen nog mogelijk je aan te melden voor de wachtlijst. Dit kan door een bericht te sturen naar info@recreatieschap.nl.

Wanneer we afmeldingen ontvangen kunnen personen op de wachtlijst desgewenst doorstromen naar de aanmeldingenlijst. We nemen dan contact op.

Bijeenkomst

De afgelopen jaren hebben we flink geïnvesteerd in de aanleg en actualisering van recreatieve knooppuntnetwerken en routes. Begin 2024 is ook het wandelnetwerk helemaal gereed. Nu gaan we graag samen met het recreatief werkveld de uitdaging aan om deze netwerken en routes ten volle te benutten. Voor bewoners, bezoekers, bedrijven en de bestemmingen Drenthe en Ooststellingwerf.

Daarom maken we als Recreatieschap een visie op routegebonden recreatie. Op woensdagochtend 4 oktober organiseren we in Dwingeloo een bijeenkomst over deze visie.

Het programma is als volgt:

  • 09.00 uur Inloop en ontvangst met koffie en thee
  • 09.30 uur Welkom door Pascal Schrik, lid Algemeen Bestuur van Recreatieschap Drenthe
  • 09.35 uur Toelichting programma door dagvoorzitter Marlous Rosegaar
  • 09.45 uur Wat zijn de trends, ontwikkelingen en kaders? Toelichting door Dick Dijkstra, Albert Broekman en Ingeborg de Groot (Recreatieschap Drenthe)
  • 10.15 uur Uiteen in drie groepen voor dialoog over de visie & uitvoering, met o.a. een interactieve knooppuntenwandeling
  • 12.10 uur Plenaire afsluiting
  • 12.30 uur Einde bijeenkomst

Locatie: Planedome – Huis van Drenthe, Drift 11E Dwingeloo (voorzijde voormalige Planetron)

Ga naar de inhoud